Professionelt arbejde

Få udført professionelt tømrer arbejde.

Professionelt tømrer arbejde

All Round Byg & Entreprise er et firma med mange års erfaring inden for tømrerarbejde og vores succes er baseret på godt dansk kvalitets håndværk. Vi renoverer alt fra gulv til loft, og vores kompetencer dækker alt fra totalrenovering af dit hjem til opgaver som udskiftning af nyt køkken eller små reparationer. Via vores partnere har vi et stort fokus på at levere et solidt stykke håndværk med 100% professionalisme.

Vores løsninger

Vi løser tømrer opgaver for private og erhverv. Vi kan hjælpe med næsten alt indenfor konstruktion- og træarbejde, når det kommer til byggeri. Tømrere arbejder alsidigt med mange forskelligartede opgaver, der spænder fra renovering til nybyggeri. Opgaver, som vi kan udføre er fx.

  • Montering og udskiftning af vinduer og døre
  • Lægge et nyt tag
  • Bygge porte, skure og tilbygninger
  • Opsætte og lave trapper
  • Lægge nye gulve og lister
  • Renoveringsopgaver
  • Opgaver indenfor nybyggeri

Gips arbejde

Nye gipsplader på gulv og loft kan skabe et ensartet look i din stue og i dit soveværelse. De er nemme at vedligeholde, og så er materialet taknemmeligt overfor mange typer overfladebehandlinger, heriblandt maling. Hos os er vi specialister i alt inden for gipsarbejde – både reparationer og gipsmontage af hele lofter og vægge.

Udskiftning af dit tag

Drømmer du om at få et nyt tag, kan vi udføre arbejdet. Vi kører gerne overalt i Danmark for at give et uforpligtende tilbud på netop dit nye tag.

Der er intet, der kan forskønne husets udseende som et nyt tag. Med et nyt tag ser dit hus pludseligt meget nyere og mere indbydende ud, og det er en investering, der også kan mærkes på ejendoms­vurderingen.

For taget er oftest det, folk først bemærker, når de ser på dit hus. Selvom resten af huset er ny istandsat, virker huset stadigt gammelt og slidt, med et gammelt tag.

Skal vi lægge dit nye gulv?

Når man benytter sig af en gulvlægger, går arbejdet som regel hurtigere, og med sin faglige indsigt ved gulvlæggeren, hvordan man forbereder underlaget, tager mål og monterer gulvet.

En stor fordel ved parket, laminat og vinyl er, at al efterbehandlingen allerede er udført. Derfor behøver du ikke at beregne omkostninger til olie eller lak. Skruer og lim behøves heller ikke, da parket, laminat og vinyl i princippet altid lægges flydende.

Nyt redskabsskur til din ejendom?

Med vores professionelle tømrer arbejde kan vi udføre et nyt skur til din ejendom. Skuret kan bruges til opbevaring efter dine egne ønsker. 

Du bestemmer selv hvordan dit skur skal se ud. Vi står for materialer og tager dig elegant igennem hele byggeprocessen.

Få et tilbud fra os

Få et tilbud fra os på din tømrer opgave, ved at benytte vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud

13 + 1 =

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Call Now Button