Murer med ære i sit arbejde

Vi udføre professionelt murer arbejde til vores kunder

Din specialist i murer arbejde

Vi er specialister i indvendig murerarbejde. Kvalitet, planlægning og opdatering omkring regler og produkter er nøgleordene for vores virksomhed.

Forskellighed i fliser og klinker, natursten og opbygning af vådrum er med tiden blevet mere og mere nuanceret, derfor er det også nødvendigt at disse opgaver bliver løst af specialister, og her kan vi hjælpe. Vores murerarbejde udføre med ære og perfektion.

Skalmuring

Skal du bruge hjælp til opmuring af dine vægge, dine mursten eller fx. en skorsten står vi til rådighed med solid vejledning og en professionel tilgang til arbejdet. For at blokkene kan fungere optimalt i det færdige byggeri, er det vigtigt, at arbejdet med blokkene udføres korrekt og professionelt. Blokkene opmures direkte på den bærende fundamentbeton. Denne skal altid være bredere end eller lig med blokkens bredde. Alternativt kan blokkene sættes direkte i den “våde” beton, hvis det sikres, at betonen er så frisk, at der opnås tilstrækkelig vedhæftning til blokkene.

Pudsning

Vi klarer alt indenfor pudsning. Uanset om du skal have pudset din kælder, eller dine vægge står vi til rådighed med et professionelt stykke arbejde. Vi pudser ofte med kalkmørtel (Vandex). Dette gør vi for at sikre en god og stabil fugtisolering. Fugtisoleringen giver en ekstra god åndbarhed til dine mursten, så dine mursten kan holde sig sunde i fremtiden.

Dekorativt og unikt

Flotte fliser, smukke klinker og dekorative mosaikker. Vores murer skal samtidig have stor akkuratesse og evne til at tænke kreativt. Alle disse kompetencer finder du hos All Round Byg & Entreprenør. Vi har stor ekspertise og er specialister i faget.

Det hjælper vi med

Vi har stor erfaring med renovering af flisemurer, badeværelser og reparation af disse. Uanset om du ønsker nye klinker i køkkenet eller du gerne vil give dit badeværelse et nyt udtryk kan vi være behjælpelige. Vi tilbyder gennemsigtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Facadeisolering

En komplet løsning som sikrer både stor energibesparelse med facadeisolering samt et smukt og holdbart resultat med facadepuds udenpå isoleringen. Udvendig isolering er den mest effektive måde at efterisolere husets ydervægge på og det oplagte valg for langt de fleste husejere. Se her, om facadeisolering også er løsningen for dig. Når du skal isolere dit hus, har du tre muligheder: Indvendig isolering, hulmurs-isolering og udvendig isolering – også kaldet facadeisolering. Går du udelukkende efter den mest effektive isolering, er der ikke noget at rafle om: Facadeisoleringen er 30 procent mere effektiv end de to andre isoleringstyper, og den har derudover en række andre fordele. Det er faktisk kun, hvis din nuværende husfacade har en særlig arkitektonisk eller bevaringsværdig værdi, som det fx kan være tilfældet med gamle bindingsværkshuse eller patriciervillaer, at facadeisolering er en decideret skidt idé for dig og dit hus.

Få et tilbud fra os

Er du klar til at gøre dine drømme til virkeligheden? Kontakt os med det samme og hør mere om hvordan vi får din drøm til at gå i opfyldelse. Benyt formularen og kom i gang allerede i dag.

Få et uforpligtende tilbud

5 + 8 =

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Call Now Button