Klinker

Vi anlægger flotte klinker til fx. dit badeværelse 

Glem bekymringerne

Når der skal anlægges nye klinker er der en række ting, som der først skal tages forbehold for. Disse forbehold og bekymringer kan du trygt overlade til os.

Vi sørger for at rådgive og informere omkring hele processen, og vælger naturligvis det tilpassende flisemørtel som skal bruges, afhængingt af hvor klinkerne skal lægges.

Præcision og opmåling

Anlæggelse af klinker / fliser kræver præcision og en nøjagtig opmåling.

Vi går dybt ind i detaljerne og sikrer dig derfor lægning af klinker af den højeste kvalitet.

Vi undersøger de gældende særlige regler for det givne underlag, f.eks. om konstruktionen skal være MK godkendt, og om der er krav til max. fugt indhold, eller om der skal primes og vandtætnes. Der er særlige regler for våde rum.

Klinker på badeværelset

Med klinker på gulvet i badeværelset får du et gulv, der et let at gøre rent, det er holdbart og tidløst. Gulvfliserne fungerer godt sammen med gulvvarme i badeværelset. Klinker i badeværelset giver dit hjem en smuk og moderne følelse i mange år fremover.

Få et tilbud fra os

Slip bekymringerne omkring lægning af klinker, og kontakt os via formularen. Vi lover dig kvalitetsarbejde fra højeste skuffe, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du er med til at trække beslutningerne under hele forløbet. 

Få et uforpligtende tilbud

3 + 14 =

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Call Now Button