Epoxy

Stærkt materiale med hård hærdning til mange slags brug

Hvad er Epoxy?

Epoxy er et utrolig stærkt bindemiddel. Produktet er populært grundet sin hårde hærdning, hvilket gør det utroligt slidstærkt.

Det kan bruges til en bred vifte af, herunder metalcoating, anvendelse i elektronik / elektriske komponenter / LED’er, elektriske isolatorer med højspænding, fremstilling af pensler, fiberforstærkede plastmaterialer og strukturelle klæbemidler.

Sådan bruger vi Epoxy

Anvendelsen af epoxybaserede materialer er yderst omfattende og omfatter belægninger, klæbemidler og kompositmaterialer, såsom dem, der anvender carbonfiber- og glasfiberforstærkninger.

Epoxy klæbemiddel

Epoxyklæbemidler kan udvikles til at passe til næsten enhver anvendelse. De kan bruges som klæbemidler til træ, metal, glas, sten og enkelte plastmaterialer. De kan gøres fleksible eller stive, gennemsigtige eller helfarvet / farvet.

Få et tilbud fra os

Vores arbejde udføres altid med 100% tilfredshed og vi garanterer top kvalitet, i det arbejde vi udfører. Vi samarbejder med kompetente partnere, og benytter kun autoriserede håndværkere og specialister. Benyt formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste bygge projekt.

STØBNING AF GULV

Hos os kan du få epoxygulv, der udføres med skridsikring og i RAL farve eller indfarvet sand. Udføres på følgende områder lager lokaler/haller, værksteder, industri/produktion, bageri, slagteri og industrikøkken. Vi kører gerne ud til hele Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud

8 + 6 =

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Call Now Button