Microcement

Microcement til fx. gulve og badeværelser

Derfor er Microcement en god idé

Microcementgulve er forholdsvist lette at vedligeholde og rengøre. Du kommer langt med lidt vand, neutral sæbe og en gulvmobbe. Du skal dog være opmærksom på, at microcementen helst skal smøres med flydende voks et par gange om året, hvis du vil bevare den skinnende overflade.

Microcement utrolig stærkt, og det vil give dig en meget solid overflade på gulvet. For at sikre den kemiske og mekaniske styrke skal micromenten dog anlægges korrekt, og det kan være naturligvis hjælpe dig med.

Hvad er Microcement?

Microcement er i sin grundform en særlig type mørtel bestående af cementpulver og vand. I cementen tilsættes ofte en form for farvestof for at skabe den ønskede farve eller den rigtige nuance af grå. Med brug af Mikrocement er det kun fantasien der sætter grænser for et flot og stilrent betondesign.

Med materialet styrke er du sikret kvalitet mange år frem. Microcement kommer desuden i mange forskellige nuancer og farver. Farvens intensitet kan øges ved at skrue op for mængden af pigment, der tilsættes blandingen.

Få et tilbud fra os

I byggebranchen er Microcement blevet et materialevalg, som er blevet svært at komme uden om, fordi det er yderst fleksibelt, i forhold til forskellige opgaver.

Vi du vide mere om hvordan vi kan benytte Mikrocement? Kontakt os med det samme.

Få et uforpligtende tilbud

12 + 4 =

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Call Now Button